Regizor de teatruCurator SYT Drama

Bobi Pricop

Bobi Pricop și-a făcut debutul în regie în 2011 cu spectacolul Jocuri în curtea din spate de Edna Mazya, la Teatrul ACT din București, care i-a adus Premiul pentru cel mai bun regizor la Gala Absolvenților UNATC 2011 și Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Independent “Undercloud” București 2012 și la Festivalul de Teatru Scurt Oradea 2012.

În 2014 Bobi a fost asistent de regie pentru Robert Wilson la producția Rinocerii de Eugene Ionesco (Craiova), iar spectacolele sale au fost selectate în numeroase festivaluri de teatru din România, Moldova, Franţa, Polonia, Macedonia, Germania şi Italia.

În 2017 a  fost nominalizat pentru Premiul UNITER pentru cel mai bun regizor și a avut premiera a două spectacole: Un stejar, de Tim Crouch (Teatrul de tineret, Piatra Neamț) și Războiul nu a început încă, de Mikhail Durnenkov (Teatrul Toma Caragiu, Ploiești).

În prezent are două spectacole în stagiunea curentă de la TNB: O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții după un roman de Mark Hadden și OZN, de Ivan Vyrypaev.